Uw zoekresultaten

Over ons

Francine Verbiest is makelaar KRMT en geeft haar enthousiasme en ervaringen voor de vastgoedbranche op professionele wijze door als docent aan ARMT- en KRMT-makelaars in opleiding.

Francine verwierf haar bekendheid in Leiden en omgeving door eerst een eigen specifieke motorrijschool en later een bijzondere meubelwinkel. Op die manier leerde zij niet alleen de woonwensen veel Leidenaren maar ook alle woonwijken en  straten van Leiden en omgeving goed kennen.

Hans, geboren marktkoopman, stond tot 1990 op de wekelijkse Leidse warenmarkt  en voerde gedurende 35 jaar een eigen hoveniersbedrijf met de nog immer bekende reclameslogan: “Hans Verbiest, dat zit wel snor!”

Hans kent als 4e generatie geboren en getogen Leidenaar dus vanuit zijn eerdere professie zelfs alle Leidse grondsoorten! Hans heeft de assistent- en kandidaat opleidingen voor Makelaar-Taxateur afgerond en is mede-eigenaar van Keypoint Francine.

Het spreekt voor zich dat het netwerk van deze twee ras-MKB’rs enorm is. Veel motorrijders, interieur liefhebbers, tuinadepten en makelaars ontmoeten zij nog met grote regelmaat in de woon- en werkomgeving.

Francine en Hans hebben de laatste decennia ook veel kennis van Leiden en zijn omgeving, de gewoonten en gebruiken rondom onroerende zaken gekregen en daarin een heel eigen netwerk opgebouwd.

Vergelijk aanbiedingen