Uw zoekresultaten

Over ons

Francine Verbiest is makelaar KRMT en geeft haar enthousiasme en ervaringen voor de vastgoedbranche op professionele wijze door als docent aan ARMT- en KRMT-makelaars in opleiding.

Francine verwierf haar eerste bekendheid in Leiden en omgeving door een eigen specifieke motorrijschool. Op die manier leerde zij niet alleen veel Leidenaren maar ook alle straten van Leiden en omgeving goed kennen.

Hans, geboren marktkoopman, stond tot 1990 op de wekelijkse Leidse warenmarkt  en voerde gedurende 35 jaar een eigen hoveniersbedrijf met de nog immer bekende reclameslogan: “Hans Verbiest, dat zit wel snor!”

Hans kent als 4e generatie geboren en getogen Leidenaar dus vanuit zijn eerdere professie zelfs alle Leidse grondsoorten! Hans heeft de assistent- en kandidaat opleidingen voor Makelaar-Taxateur afgerond en is mede-eigenaar van Keypoint Francine.

Het spreekt voor zich dat het netwerk van deze twee ras-MKB’rs enorm is. Veel motorrijders, tuinadepten en makelaars ontmoeten zij nog met grote regelmaat in de woon- en werkomgeving.

Francine en Hans bezitten al jaren een tweede woning in de aantrekkelijke toeristische magneet: Winterberg. Daardoor hebben zij de laatste decennia ook daar veel kennis van de lokale omgeving, gewoonten en gebruiken gekregen en een heel eigen netwerk opgebouwd.

Zij hebben in het centrum van Winterberg een bemand kantoor om u te helpen zoeken naar projecten waarin u interesse heeft voor eigen bewoning, eventuele verhuur of eenvoudigweg alleen in wilt investeren.

Vergelijk aanbiedingen