Uw zoekresultaten

Diensten

Verhuur

Verschillende soorten huurwoningen.

Keypoint Francine verhuurt kale, gestoffeerde, gemeubileerde en Rental Ready woningen. Bij de laatste categorië hoeft u alleen een koffer met uw kleding mee te nemen, alles is verder in de betrokken woning aanwezig.

Kant & Klaar, Kort Verblijf.

De focus van het werkgebied ligt in Leiden en omgeving met name op die luxere Rental Ready woningen waarvan sommigen al voor short stay periodes vanaf 3 maanden te huur zijn.

Bedrijfs Huisvesting  

Bedrijfs onroerend goed verhuur is en zal geen core business van Keypoint Francine worden. Wat wordt aangeboden is dat waar Keypoint Francine voor meer dan 100% achter staat inzake dat wat u krijgt in ieder geval enorm de moeite waard is om als uw toekomstig vestigingsadres af te wegen.

Vraag & Aanbod

Uiteraard wordt er niet alleen continue naar huurders maar zeker ook naar verhuurders gezocht!

Woonhuizen

Verkoop

Makelaar versus internet 

Het internet heeft de transparantie binnen de huizenmarkt sterk vergroot. Menigeen ziet daarom het nut van een makelaar niet meer in. Toch is het handiger om er wel eentje bij te halen, al was het alleen maar omdat de makelaar niet emotioneel verbonden is aan de woning en dus objectiever kan en zal zijn. Ook is de makelaar op de hoogte van de buurt en de marktwerking waar het huis staat wat verkocht of juist, aangekocht moet gaan worden.

Exclusief Keypoint Francine 

Keypoint Francine is geen reguliere aan- en verkoop makelaar, de spotlight is meer gericht op het verhuren van diverse soorten onroerend goed. Toch zijn er objecten Te Koop en daar treft u het dan mee want die stonden en staan in de regel niet bij de verkoop collega’s. Dit omdat ze regelrecht uit het referentiekader van Francine persoonlijk komen.

Vergelijk aanbiedingen