Sjjtttt....stil Aanbod, Monumenten in Leiden

Kenmerken

Prijs:
Op aanvraag
Postcode:
2311EJ
Wijk:
centrum
Woningtype:
Monumenten
Soort bouw:
bestaand

Plaats woning op:   
 • Francine en haar partner Hans Verbiest zijn geboren en getogen Leidenaren waardoor ze veel kennis van en razendgoed de weg weten in en om deze stad.
  .
  Hans, had gedurende 35 jaar een hoveniersbedrijf dus kent zelfs alle Leidse grondsoorten! Hans is een flink eind op weg in de IPD-opleiding Makelaar-Taxateur en is erg blij met zijn functie als mede-eigenaar van Keypoint Francine.
  .
  Francine gaf achtereenvolgens 14 jaar motorrijles, zat daarna 14 jaar lang in de meubelen en richtte huizen daarmee in terwijl ze met verhuren van woningen startte. Daarnaast begon ze met het halen van de vakdiploma's makelaar. Op dit moment is ze Kandidaat Register Makelaar Taxateur en werkt als docente bij IPD waar ze makelaars opleidt.
  .
  Francine en Hans wonen en werken vanuit het hartje van centrum Leiden en hebben een persoonlijk en uitgebreid netwerk, wat in de makelaardij goed van pas komt.
  .
  Vanuit dat netwerk wordt hen met regelmaat de vraag gesteld:
  'Weten jullie niet iemand die mijn woning wil kopen? Ik wordt een dagje ouder en het pand is eigenlijk best groot met ook nog eens die hoge trappen"
  .
  Deze vraagstellers hebben -geen-zin- in het 'TE-KOOP' staan, het maakt ook niet direct uit of de woning nu verkocht wordt of over enkele jaren. Zij willen bij de verkoop een goed gevoel hebben en door naar een woning die gemakkelijker te onderhouden en bewonen is.
  .
  Het hoeft geen uitleg dat dit de groep verkopers van 60 jaar en ouder betreft, de leeftijdgenoten van Francine en Hans. Het lukt met name Hans met regelmaat om de juiste koppeling te maken. Immers: Hij kent Leiden als zijn broekzak en Leiden kent hem!
  .
  Interesse in deze procedures?


  Bel of mail Hans: 06-51260582 - hans@keypointfrancine.nl

 • Direct reageren

  Vul onderstaand formulier in en wij zullen z.s.m. contact met u opnemen.


 • Mail een bekende

  U kunt onderstaande gegevens invullen om deze woning door te sturen naar een bekende: