Het Kantoor

Francine en haar partner Hans Verbiest zijn geboren en getogen Leidenaren waardoor ze veel kennis en razendgoed de weg weten in en om deze stad.

.

Hans, had gedurende 35 jaar een hoveniersbedrijf dus kent zelfs alle Leidse grondsoorten! Hans is een flink eind op weg in de IPD-opleiding Makelaar-Taxateur en is erg blij met zijn functie als mede-eigenaar van Keypoint Francine. 

.

Francine gaf achtereenvolgens 14 jaar motorrijles, zat daarna 14 jaar lang in de meubelen en richtte huizen daarmee in terwijl ze met verhuren van woningen startte. Daarnaast begon ze met het halen van de vakdiploma's makelaar. Op dit moment is ze Kandidaat Register Makelaar Taxateur en werkt als docente bij IPD-opleidingen en het Kronenburgh Business College waar ze makelaars opleidt. 

.

Francine en Hans wonen en werken vanuit het hartje van centrum Leiden en hebben een persoonlijk en uitgebreid netwerk, wat in de makelaardij goed van pas komt.

.

Zij hebben als motto: 'Succes wordt pas bereikt wanneer er echte aandacht is voor de klant en de gegeven opdracht. Dit bereik je alleen door een persoonlijke aanpak. Het grote verschil zit 'm in de kleine dingen zoals elk object als uniek zien en de bereidheid om ook buiten kantoortijden te gaan bezichtigen' 

.

 Francine op Linkedin. 

 Hans op Linkedin 

 Francine's persoonlijke pagina

 

Kandidaat Register Makelaar Taxateur KRMT

Om de kwaliteit van makelaars voor de consument te verduidelijken laten gediplomeerde makelaars zich inschrijven in daarvoor bestemde registers. Vakbekwame makelaars zijn dus online op te zoeken. Zij volgen elk jaar verplichte bijscholingsdagen en hebben altijd een pas op zak waarmee zij u kunnen tonen wie zij zijn en welke diploma's zij hebben.

.

In het ARMT / KRMT register van SVMNIVO kunt u uw makelaar opzoeken.

.

Francine Verbiest is KRMT makelaar en staat ingeschreven in het daarvoor bestemde register onder nummer: 68630733

Hans Verbiest is ARMT makelaar en staat ingeschreven in het daarvoor bestemde register onder nummer: 26812787