Verkoop

Makelaar versus internet 

Het internet heeft de transparantie binnen de huizenmarkt sterk vergroot. Menigeen ziet daarom het nut van een makelaar niet meer in. Toch is het handiger om er wel eentje bij te halen, al was het alleen maar omdat de makelaar niet emotioneel verbonden is aan de woning en dus objectiever kan en zal zijn. Ook is de makelaar op de hoogte van de buurt en de marktwerking waar het huis staat wat verkocht of juist, aangekocht moet gaan worden. 

 

Daarom een makelaar 

Kopers moeten wel weten waar iets te koop staat en daar schiet de zelfverkoper nu precies het doel voorbij. Hoe breng je de woning onder de aandacht? Dus zoekt en gaat bijna iedereen toch weer naar de reguliere makelaars. Deze zijn immers in staat om met diverse media de woning onder de aandacht te brengen, denk dan aan de bij alle makelaarskantoren overbekende raampresentaties, websites, advertenties, drukwerk en flyers. 

 

Exclusief Keypoint Francine 

Keypoint Francine is geen reguliere aan- en verkoop makelaar, de spotlight is meer gericht op het verhuren van diverse soorten onroerend goed. Toch zijn er objecten Te Koop en daar treft u het dan mee want die stonden en staan in de regel niet bij de verkoop collega's. Dit omdat ze regelrecht uit het referentiekader van Francine persoonlijk komen. Het betreft hier vaak 2e woningen in binnen- en/of buitenland of woningen waarvan de eigenaar ervoor kiest om in 1 van de andere eigen woningen zijn benen onder tafel te steken. 

Het spreekt voor zich dat Keypoint Francine voor beide partijen een realistisch marktconform beeld zal neerzetten waarbij de transparantie zoals ook op het internet belangrijk is, naar zowel koper als verkoper een hoofdrol zal spelen.

 Neem contact op met Francine

Vul uw gegevens in en wij nemen zo snel mogelijk contact op